L'expressió plàstica permet recuperar un tipus d'aprenentatge des de nosaltres i també cap a nosaltres, que amb el temps podem descuidar. És un tipus d'aprenentatge que parteix del sentir i que afavoreix la correlació de l'intel·lecte i les emocionas i dóna la possibilitat de descobrir aspectes nous de nosaltres, estimulant la pròpia capacitat reflexiva i creativa per solucionar qualsevol situació.

L'ARTPERDINS

TALLER D'ARTS PLÀSTIQUES PER A JOVES I ADULTS


Des del Taller dels Sentits, no busquem una manera "correcta" de pintar, ni donem valor a una idea predeterminada de l'estètica. Partim del que som i d'allò que ens configura, fent valer la nostra mirada de les coses des de les eines que ens proporciona l'art. Pinzells, teles, cartrons, fustes, pigments, tintes, olis, acrílics, aquarel·les, fang, són els materials i les tècniques que desplegarem per afavorir aquest treball personal.

Per fer aquest curs no és necessari ser habilidós ni tenir cap formació artística prèvia. Les places són limitades.


ALGUNES EXPERIÈNCIES QUE ENS HAN FET ARRIBAR:

És un espai viu i cuidat on es respira un profund respecte, humanitat i professionalitat. Per a mi és un temps per estar amb mi mateixa i en relació amb d’ altres persones motivades per interessos comuns.

- T.

Retrobament conscient amb un delicat i respectuós acompanyament. Una experiència alliberadora.

- A.

L’experiència és profunda i intensa, una proposta de valor que et permet connectar art i vivència personal. Dibuixar el nostre paisatge interior.

- M.

GALERIA DE FOTOS

EXPRESSIÓ PLÀSTICA

ARTTERÀPIA

APRENDRE A MIRAR